Dokumentide digitaliseerimine
Dokumentide digitaliseerimine

Arelet OÜ pakub Teie ettevõttele lahendust, kus paberkandjal dokumendid (arhiiv, arved, lepingud, projektid ja muu vajalik säilitamist vajav dokument) digiteerime skaneerimise teel digitaalseks.

Töö kirjeldus

Arelet OÜ tuleb konteineritega säilitamist vajavatele dokumentidele järele (vajadusel tuleme oma tehnikaga Teile kontorisse), Teie juurest lahkudes konteinerid plommitakse. Areleti kontoris avame plommi kaamerate all ja skaneerime dokumendid digitaalseks. Digitaalseid dokumente on võimalik hoida Arelet OÜ pilves (kus on olemas võimalus otsingusõna abil leida kiirelt vajalik dokument) või salvestada Teie andmekandjale. Dokumendid, mis säilitamist ei vaja purustame Arelet OÜ tehases, mis vastab rahvusvahelise hävitamise nõuetele DIN 66399 T-3.

Areleti “Pilve” teenus

Arelet OÜ “Pilv” on teenus, kus kliendid saavad mobiil-ID abil logida sisse oma ettevõtte digitaalstele dokumentidele, määratleda töötajate ligipääsud kaustadele, kus sõnaotsingu abil on võimalik, kiiresti leida info otsitavale dokumendile.

Mida teha dokumentidega?

Peale dokumentide digitaalseks muutmist teostame andmekandjate hävitamist, rahvusvahelise standardi DIN 66399 T-3 nõuetele ( isikuandmed, arved, arhiivid, firmadokumendid, salastatud dokumendid ja andmekandjad).

Turvalisus

Arelet OÜ teostab paberkandjal informatsiooni digiteerimise, digitaliseerimise, pilveteenuse ja dokumentide hävitamise ilma alltöövõttu kasutamata, mis välistab informatsiooni sattumise valedesse kätesse.